Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان مدیرکل ثبت‌احوال استان زنجان گفت: در حال حاضر ۱۱ درصد واجدان شرایط کارت هوشمند ملی، متقاضی دریافت این کارت نشدند.

سیدعلی شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه اقدامات لازم برای کاربردی کردن کارت هوشمند ملی در دستور کار بوده و با این اقدام، زمینه‌سازی اجرای دولت الکترونیک فراهم می‌شود، اظهار کرد: تاکنون در این استان ۷۵۵ هزار و ۱۸۳ نفر متقاضی دریافت کارت هوشمند ملی شده‌اند که این تعداد، ۸۹ درصد جمعیت واجد شرایط استان را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افراد واجد شرایط برای دریافت کارت هوشمند ملی ۸۴۹ هزار و ۲۲۹ نفر است که تاکنون ۹۴ هزار و ۴۶ نفر در استان هنوز اقدامی برای دریافت کارت هوشمند ملی نکرده‌اند، به همین دلیل لازم است هرچه سریع‌تر نسبت به دریافت این کارت اقدام کنند.

شفیعی، ۳۸ ایستگاه را برای ثبت‌نام کارت هوشمند ملی در استان فعال دانست و افزود: متقاضیان کارت هوشمند ملی می‌توانند به صورت اینترنتی با ورود به سامانه www.Ncr.ir پیش‌ثبت‌نام خود را انجام داده و پس از اخذ نوبت در مهلت مقرر به دفاتر پیشخوان تعیین شده مراجعه کنند.

مدیرکل ثبت‌احوال استان زنجان با اشاره به نام‌هایی که بیشترین فراوانی را در نام‌گذاری نوزادان زنجان داشت، تصریح کرد: در ۹ ماهه امسال نام‌های فاطمه و امیرعلی بیشترین فراوانی را در نام‌گذاری نوزادان این استان داشت. زهرا، حلما، ریحانه و رستا برای دختران و امیرحسین، ابوالفضل، امیرعباس و علی برای پسران در رتبه‌های بعدی فراوانی نام‌ها قرار دارد.

شفیعی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال ۱۱ هزار و ۷۱۰ مورد واقعه ولادت در استان ثبت شد که نرخ ولادت در زنجان با رقم ۱۴.۱ در هزار، از نرخ ۱۴ کشور کمی بیشتر است. این شاخص به این معنی است که به ازای هر هزار نفر جمعیت در استان ۱۴.۱ نوزاد به دنیا آمده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارت ملی هوشمند زنجان استانی اجتماعی کارت هوشمند ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده بابک زنجانی در قوه قضاییه بسته شد، اما در افکار عمومی باز می ماند

به گزارش خبرآنلاین این پرونده با وضعی که داشته و همچنان دارد در طول تاریخ و در ذهن عمومی جامعه هیچگاه بایگانی نخواهد شد. روزنامه اعتماد نوشت: اینکه پول‌های مورد بحث پس گرفته شده جای تقدیر دارد اما این فقط کافی نیست. جامعه تمام جوانب قضیه را می‌بیند و بر اساس آن قضاوت خود را دارد. اولا این پرونده در اوج عدم شفافیت و با حجم وسیعی از ابهامات و سوالات بی‌پاسخ رسیدگی شد و به این نقطه رسید. به‌طور مثال هیچگاه به این سوال که حامیان و پشتیبانان بابک زنجانی در دولت و نهادهای رسمی چه کسانی بودند، پاسخ دقیق داده نشد. مگر می‌شود این حجم از فساد اقتصادی بدون ارتباط با سطوح مختلف مدیریت رسمی در دولت و ارگان‌های حاکمیتی رخ دهد؟ آیا صرف توضیحات رسمی و بدون ارایه مستندات توسط برخی مراجع می‌تواند جامعه را در این خصوص قانع کند؟ نکته دوم خود فرآیند رسیدگی بود که کاملا غیرشفاف طی شد. مقامات قضایی در تمام این‌ سال‌ها مواردی مثل لو رفتن مبادی دور زدن تحریم و امثالهم را به عنوان دلیل رسیدگی غیرعلنی پرونده بابک زنجانی اعلام می‌کردند. الان بعد از یازده سال و با تغییرات گسترده در روش‌های دور زدن تحریم آیا وقت آن نرسیده که این پرونده و مجموع اقدامات بابک زنجانی شفاف برای مردم توضیح داده شود؟

سوال دیگر این است که اگر ما همچنان به همان روش داریم تحریم را دور می‌زنیم پس چه ضمانتی برای عدم تولید مجدد امثال بابک زنجانی هست؟

عدم شفافیت و ابهامات این پرونده طوری بود که در دولت آقای روحانی بارها صدای مقامات خود دولت را در آورد. بارها آقای زنگنه وزیر سابق نفت فریاد زد که افرادی در پی تبرئه کردن و نجات دادن بابک زنجانی هستند. سرنوشت فعلی پرونده با احتساب فرآیند غیرشفافی که همچنان ادامه دارد حتما مهر تاییدی بر سخنان امثال وزیر سابق نفت خواهد بود. پیشنهاد جدی این است که اکنون بعد از یازده سال مراجع ذی‌ربط توضیحاتی شفاف و مستند درباره مراحل رسیدگی به این پرونده و مهم‌تر از آن فرآیند فعالیت‌های بابک زنجانی در سال‌های منتهی به آغاز دولت یازدهم بدهند. خصوصا اینکه به احتمال زیاد اطلاعات این پرونده در شرایط فعلی دیگر اطلاعات سوخته محسوب شده و علنی شدن آن ضربه‌ای به امنیت کشور نباشد. هر چند اگر این اطلاعات کاملا سوخته نباشند باز هم این سوال مطرح است که آیا تعمیق بی‌اعتمادی عمومی و ضربه به سرمایه اجتماعی کل نظام بابت این پرونده مشکل امنیتی بزرگ‌تری ایجاد می‌کند یا علنی شدن این اطلاعات؟ مردم بعد از یازده سال حق دارند بدانند در جلسات دادگاه کسی که صدها میلیون دلار از پول بیت‌المال را برای بیش از یک دهه معطل کرده بود، چه گذشته.

واقعیت این است که عدم شفافیت پرونده‌هایی مانند بابک زنجانی، زمین‌های ازگل، چای دبش و نظایر متعدد آنها در شرایط سختگیری‌های رو به تزاید اجتماعی و قضایی برای مردم عادی، دوقطبی و شکاف وسیعی در جامعه پدید می‌آورند که میانه آن تنها با عنصر عدم اعتماد پر شده. بسته شدن پرونده بابک زنجانی با مسیر فعلی اتفاقا به معنای تثبیت باز بودن این پرونده با حجم وسیعی از سوالات و ابهامات در اذهان عمومی است. در چنین وضعی حکمران نباید از پدید آمدن شایعات و داستان‌سرایی‌ها گلایه‌مند باشد، چراکه خود با عدم شفافیت و همین‌طور زیر سوال بردن عدالت قضایی این در را گشوده است.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901959

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • مراسم تجلیل از ۳۰ معلم بازنشسته زنجانی
  • جوجیتسو کاران زنجانی در قهرمانی آسیا
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • ویدیویی که پس از عفو بابک زنجانی پربازدید شد
  • پرونده بابک زنجانی در قوه قضاییه بسته شد، اما در افکار عمومی باز می ماند
  • پول بیت‌المال پس گرفته شد حامیان بابک زنجانی شاکی شدند!
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی