Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه ۱۵ میلیون نفر کارت ملی هوشمند ندارد، اظهار کرد: با همکاری دفاتر پیشخوان و پست در سراسر کشور در حال حاضر نزدیک به ۶۰ میلیون نفر مراحل تکمیل ثبت نام کارت ملی هوشمند خود را انجام داده‌اند و این جمعیت در برخورداری از خدمات هیچ مشکلی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جمعیت واجد شرایط کارت ملی هوشمند افراد بالای ۱۵ سال هستند، افزود: بر اساس قانون افراد بالای ۱۵ سال باید کارت ملی هوشمند دریافت کنند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با اشاره به اینکه ۴۹ میلیون و ۶۵۰ هزار نفر کارت ملی هوشمند دریافت کردند، گفت: ۶۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واجد شرایط دریافت کارت ملی هوشمند هستند و حدود ۳ میلیون نفر تاکنون برای کارت ملی هوشمند هیچ اقدامی نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید

گزینه سایر ادیان برای دریافت کارت ملی هوشمند حذف نشده است

ابوترابی با بیان اینکه تا امروز ۳ میلیون کارت ملی هوشمند تولید داخل صادر شده است، تصریح کرد: در دنیا چهار کشور هستند که تراشه کارت ملی را تولید می‌کنند و سایر کشور‌ها از این چند کشور، تراشه‌های مورد نیاز خود را تأمین می‌کنند.

او افزود: چاپخانه دولتی متولی تأمین بدنه کارت ملی هوشمند است و ما متولی صدور کارت هستیم، اگر بدنه کارت تأمین شود، ظرف کمتر از ۵ ماه تمامی کارت‌های ملی‌ هوشمند باقی مانده صادر می‌شوند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در پاسخ به این سوال که آیا امکان حذف نام همسر سابق از شناسنامه وجود دارد؟، تصریح کرد: اگر کسی که از همسرش جدا شده است، در هنگام طلاق دوشیزه باشد، حذف می‌شود و اگر فردی بعد از طلاق مجدد ازدواج کند می‌تواند نام همسر قبلی خود را پس از ثبت ازدواج جدید پاک کند، در واقع یک ساعت پس از ازدواج مجدد، طلاق قبلی از شناسنامه حذف می‌شود.

ابوترابی درباره اینکه چرا عکس‌ کارت ملی هوشمند نامناسب است، گفت: عکس‌ کارت ملی هوشمند به صورت زنده، چون بر روی کارت سیاه و سفید است، این گونه به نظر می‌رسد، وگرنه در پایگاه‌های ما عکس‌ها به صورت رنگی هستند.

او درباره اینکه آیا پروژه کارت ملی هوشمند شکست خورده است؟، بیان کرد: اگر در پروژه‌ای که ۶۲ میلیون نفر واجد شرایط دارد، ۵۰ میلیون کارت صادر شود، واقعا شکست خورده است؟ امروزه در برخی از سازمان‌ها و بانک‌ها از کارت ملی هوشمند بهره برداری شده است.

ابوترابی با اشاره به تأمین ماهانه یک میلیون کارت ملی از سوی چاپخانه دولتی، گفت: ما ظرفیت صدور دو و نیم میلیون کارت ملی هوشمند را در ماه داریم، این کارت کلید ورود به دولت الکترونیک است و توسط آن با عوامل فیزیکی اثر انگشت و پین کد، تشخیص هویت انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید

مشکل بودجه تأمین بدنه کارت ملی هوشمند حل می‌شود دلایل تاخیر طولانی مدت برای صدور کارت ملی هوشمند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثبت احوال کارت ملی هوشمند کارت ملی هوشمند میلیون کارت میلیون نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۶۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • ساماندهی اتباع مجاز در کرمانشاه
  • دادستان کل کشور: لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی