Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان ثبت احوال درباره آخرین وضعیت دریافت کارت ملی هوشمند شهروندان ایرانی توضیحاتی را ارائه داد.   به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال در گفتگویی با شبکه خبر با اشاره به آخرین وضعیت دریافت کارت ملی هوشمند اظهار کرد: تصمیم دولت برای اجرای دولت الکترونیکی نیاز به یک سری ساز و کار‌هایی داشت و اولین ساز و کار آن استفاده از کارتی بود که به وسیله  آن همه شهروندان ایرانی در فضای دولت الکترونیکی شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  او در ادامه بیان کرد: هموطنان با مراجعه تدریجی به ادارات و دفاتر پیشخوان برای ثبت نام کارت ملی هوشمند خود اقدام کردند، تا پایان سال ۹۶ بدون مشکل کارت ملی هوشمند در مهلت ۱۵ روزه به دست متقاضیان می‌رسید، امابا بحث تحریم، وارد کردن بدنه کارت و تراشه از اوایل سال ۹۷ با مشکل رو به رو شده است.   سخنگوی سازمان ثبت احوال تصریح کرد: در حال حاضر هم تراشه کارت و مواد اولیه آن وارداتی است، زیرا در کشور پلی کربنات موجود نیست، لذا چاپخانه دولتی که بر اساس قانون متولی تامین بدنه کارت است، تلاش گسترده‌ای در این زمینه انجام داده است.   او با اشاره به اینکه ۵۸ میلیون و ۹۴۶ هزار نفر از هموطنان مراجعه کردند و تکمیل ثبت نام انجام دادند، گفت: برای ۴۹ میلیون و ۳۰۹ هزار نفر کارت ملی هوشمند در سراسر ایران که بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار کارت تولید داخلی بوده که صادر شده است؛ اینگونه نیست که کارت موجود باشد، ولی تحویل ندهیم؛ سازمان ثبت احوال هیچ چیز پنهانی با مردم نخواهد داشت.   سخنگوی سازمان ثبت احوال مطرح کرد: ۴ کشور در دنیا تراشه تولید می‌کنند؛ امیدواریم بتوانیم توسط شرکت‌های دانش بنیان این تراشه‌ها را به صورت داخلی تامین کنیم.   ابوترابی با اشاره به اینکه کارت ملی هوشمند اهمیت ویژه‌ای برای دولت الکترونیک دارد، گفت: ما ظرفیت تولید دو و نیم میلیون کارت ملی هوشمند را در ماه داریم، متاسفانه در تامین بدنه کارت ملی هوشمند مشکل داریم و چاپخانه دولتی به ما قول داده است تا ماهانه یک میلیون کارت به ما تحویل دهند که  تقاضای سازمان ثبت احوال بیشتر از این بوده است.   سخنگوی سازمان ثبت احوال عنوان کرد: دولت خود وارد کننده کارت بوده، این کارت جنسش از پلی کربنات است و اکنون در کشور موجود نیست،  هر کسی مدعی است که توان بدنه کارت ملی هوشمند و تراشه آن را دارد از آن استقبال می‌کنیم.   او با بیان اینکه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در انتظار کارت ملی هوشمند هستند، گفت: برای حل مشکل افرادی که کارت ملی هوشمند خود را دریافت نکرده اند مصوبه ای به همه دستگاه ها ابلاغ شده است تا کار‌های اداری و بانکی خود را به همراه رسید کارت ملی هوشمند انجام دهند.   ابوترابی با بیان اینکه متولی تامین بدنه کارت ملی هوشمند چاپخانه دولتی است، گفت: اگر ماهانه یک میلیون کارت ملی هوشمند به ما تحویل دهند، در مجموع  ۹ ماه طول می‌کشد تا افراد در نوبت کارت ملی هوشمند، کارت خود را دریافت کنند.   سخنگوی سازمان ثبت احوال در خصوص انتخاب نام‌های بیگانه برای فرزندان، تشریح کرد: انتخاب نام برای فرزند شرایطی دارد و هر نامی که ریشه بیگانه داشته باشد اجازه ثبت آن را نمی‌دهیم، ۲۵۶ هزار نام در سازمان ثبت احوال برای انتخاب وجود دارد، برای انتخاب نام‌های جدید نیز کمیسیونی وجود دارد که در آن با وجود کارشناسان مربوط آن نام مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تایید افراد می‌توانند آن نام جدید را انتخاب کنند.   ابوترابی بیان کرد:از مردم خواهش میکنم در این دو هفته که محدودیت ها اعمال می شود برای اموری چون تغییرات نام و نام خانوادگی به دفاتر پیشخوان مراجعه نکنند و تنها برای ثبت ولادت و وفات مراجعه کنند. لینک کوتاه: asriran.com/003AnJ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کارت هوشمند ملی سخنگوی سازمان ثبت احوال بدنه کارت ملی هوشمند تامین بدنه کارت هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند کلانشهرهای کشور گفت: سرویس استعلام ملک از سازمان ثبت اسناد کشور به صورت پایلوت در اختیار شهرداری‌های قم و تبریز قرار گرفته و به زودی در کلانشهرهای راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سی‌امین نشست کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلانشهرها امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست که به ریاست یاسر اسدپور رئیس و امیر بیات دبیر کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند و رؤسای فناوری اطلاعات ۲۰ کلانشهر کشور تشکیل یافته بود، مباحث مرتبط با موضوع توسعه پروژه‌های فیبرنوری (جهت ارائه اینترنت پرسرعت به منازل و کسب‌وکارها) و همچنین ایجاد ارتباط سیستمی بین سامانه‌های شهرسازی شهرداری‌ها و سازمان ثبت اسناد کشور بررسی شد.

اسدپور در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت توسعه فیبرنوری و کمک شهرداری‌ها برای پیشرفت و توسعه شبکه‌های فیبرنوری در کشور و به ویژه کلانشهرها اظهار کرد: کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند و مدیران فاوای کلانشهرها وظیفه سنگینی در راستای این پروژه دارند.

وی در این راستا افزود: از یک سو باید تلاش داشته باشند که شرایط را برای اجرای پرشتاب این پروژه فراهم سازند و از یک طرف نیز باید سعی کنند در اجرای پروژه ملی فیبرنوری، شهروندان کمتر به زحمت بیافتند.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلانشهرها گفت: در اجرای پروژه فیبرنوری همچنین منافع شهرداری و شهروندان به صورت دوسویه لحاظ شود.

اسدپور با اشاره به دعوت از معاون فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیکی سازمان ثبت اسناد کشور به نشست بیست‌وهفتم کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند تصریح کرد: با همکاری و مساعدت ایشان و پیگیری‌های لازم از سوی کمیسیون و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم سرویس استعلام ملک از سوی سازمان ثبت اسناد در اختیار کلانشهرها قرار گرفت.

وی ادامه داد: این سرویس به صورت پایلوت در اختیار شهرداری‌های قم و تبریز قرار گرفته است و به زودی در اختیار تمامی کلانشهرهای کشور قرار خواهد گرفت.

اسدپور یادآور شد: سرویس استعلام ملک می‌تواند به شهرداری‌ها در فرآیند صدور پروانه الکترونیکی و به‌روزرسانی دیتابیس و اطلاعات مالکین کمک فراوانی کرده و در راستای تکریم ارباب رجوع و شهروندان گام مثبتی برداشته شود.

در این ادامه این نشست آنلاین هریک از رؤسای سازمان‌های فناوری اطلاعات کلانشهرها گزارشی از میزان پیشرفت پروژه فیبرنوری در شهرهای خود ارائه و همچنین ایرادات و کاستی‌های آن را تشریح کردند که ریاست کمیسیون وعده پیگیری موارد مطرح شده را از مجمع کلانشهرها و سازمان تنظیم مقررات رادیویی را داد تا با برطرف کردن موانع پیشرفت پروژه در کمترین مدت ممکن با سرعت و شتاب بیشتری ادامه یابد.

در پایان این نشست سه ساعته حجازی ریاست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم نیز طی سخنانی به مزایای سامانه ارتباط سیستمی شهرداری با ثبت اسناد کشور اشاره کرد و ریاست کمیسیون نیز از پیگیری و جدیت ریاست فاوای قم قدردانی خود را ابراز کرد.

کد خبر 750171

دیگر خبرها

  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی