Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان ثبت احوال درباره آخرین وضعیت دریافت کارت ملی هوشمند شهروندان ایرانی توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش برنا؛ سیف الله ابوترابی سخنگوی سازمان ثبت احوال با اشاره به آخرین وضعیت دریافت کارت ملی هوشمند گفت: تصمیم دولت برای اجرای دولت الکترونیکی نیاز به یک سری ساز و کار‌هایی داشت و اولین ساز و کار آن استفاده از کارتی بود که به وسیله  آن همه شهروندان ایرانی در فضای دولت الکترونیکی شناسایی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه بیان کرد: هموطنان با مراجعه تدریجی به ادارات و دفاتر پیشخوان برای ثبت نام کارت ملی هوشمند خود اقدام کردند، تا پایان سال ۹۶ بدون مشکل کارت ملی هوشمند در مهلت ۱۵ روزه به دست متقاضیان می‌رسید، امابا بحث تحریم، وارد کردن بدنه کارت و تراشه از اوایل سال ۹۷ با مشکل رو به رو شده است.

سخنگوی سازمان ثبت احوال تصریح کرد: در حال حاضر هم تراشه کارت و مواد اولیه آن وارداتی است، زیرا در کشور پلی کربنات موجود نیست، لذا چاپخانه دولتی که بر اساس قانون متولی تامین بدنه کارت است، تلاش گسترده‌ای در این زمینه انجام داده است.

او با اشاره به اینکه ۵۸ میلیون و ۹۴۶ هزار نفر از هموطنان مراجعه کردند و تکمیل ثبت نام انجام دادند، گفت: برای ۴۹ میلیون و ۳۰۹ هزار نفر کارت ملی هوشمند در سراسر ایران که بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار کارت تولید داخلی بوده که صادر شده است؛ اینگونه نیست که کارت موجود باشد، ولی تحویل ندهیم؛ سازمان ثبت احوال هیچ چیز پنهانی با مردم نخواهد داشت.

سخنگوی سازمان ثبت احوال مطرح کرد: ۴ کشور در دنیا تراشه تولید می‌کنند؛ امیدواریم بتوانیم توسط شرکت‌های دانش بنیان این تراشه‌ها را به صورت داخلی تامین کنیم.

ابوترابی با اشاره به اینکه کارت ملی هوشمند اهمیت ویژه‌ای برای دولت الکترونیک دارد، گفت: ما ظرفیت تولید دو و نیم میلیون کارت ملی هوشمند را در ماه داریم، متاسفانه در تامین بدنه کارت ملی هوشمند مشکل داریم و چاپخانه دولتی به ما قول داده است تا ماهانه یک میلیون کارت به ما تحویل دهند که  تقاضای سازمان ثبت احوال بیشتر از این بوده است.

سخنگوی سازمان ثبت احوال عنوان کرد: دولت خود وارد کننده کارت بوده، این کارت جنسش از پلی کربنات است و اکنون در کشور موجود نیست،  هر کسی مدعی است که توان بدنه کارت ملی هوشمند و تراشه آن را دارد از آن استقبال می‌کنیم.

او با بیان اینکه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در انتظار کارت ملی هوشمند هستند، گفت: برای حل مشکل افرادی که کارت ملی هوشمند خود را دریافت نکرده اند مصوبه ای به همه دستگاه ها ابلاغ شده است تا کار‌های اداری و بانکی خود را به همراه رسید کارت ملی هوشمند انجام دهند.

ابوترابی با بیان اینکه متولی تامین بدنه کارت ملی هوشمند چاپخانه دولتی است، گفت: اگر ماهانه یک میلیون کارت ملی هوشمند به ما تحویل دهند،در مجموع  ۹ ماه طول می‌کشد تا افراد در نوبت کارت ملی هوشمند، کارت خود را دریافت کنند.

سخنگوی سازمان ثبت احوال در خصوص انتخاب نام‌های بیگانه برای فرزندان، تشریح کرد: انتخاب نام برای فرزند شرایطی دارد و هر نامی که ریشه بیگانه داشته باشد اجازه ثبت آن را نمی‌دهیم، ۲۵۶ هزار نام در سازمان ثبت احوال برای انتخاب وجود دارد، برای انتخاب نام‌های جدید نیز کمیسیونی وجود دارد که در آن با وجود کارشناسان مربوط آن نام مورد بررسی قرار می‌گیرد و در صورت تایید افراد می‌توانند آن نام جدید را انتخاب کنند.

ابوترابی بیان کرد:از مردم خواهش میکنم در این دو هفته که محدودیت ها اعمال می شود برای اموری چون تغییرات نام و نام خانوادگی به دفاتر پیشخوان مراجعه نکنند و تنها برای ثبت ولادت و وفات مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کارت ملی کارت ملی هوشمند سخنگوی سازمان ثبت احوال بدنه کارت ملی هوشمند تامین بدنه کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: در استان کردستان با وجود حدود ۴۰ هزار دانشجو در سطح استان که بخشی از آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است و با وجود ۱۴ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان می طلبد هم در زمینه مسائل علمی و اعضای علمی جوان که می خواهند وارد عرصه شوند یک کار جدیدی شروع شود.

وی گفت: الحمدلله زیرساخت های خوبی وجود دارد و در هر شهرستان عمده سهمیه دانشجویان مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور است.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی تصریح کرد: در حوزه پژوهش که دایره وسیعی دارد  برای اینکه موازی کاری نشود فصلنامه هایی در ارتباط با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وجود دارد و کتاب های معتبری در این زمینه چاپ شده است و بار وسیعی دارد و باید این کارها به بدنه دانشگاه و فضای دانشجویان وارد شود.

وی در ادامه با تأکید بر فعالیت‌های پژوهشی در زمینه مهدویت افزود: کار بدنه ای فضای مردمی و از  طرف دیگر کار مهدویت که حالت وابسته ای دارد باید به بدنه دانشگاه تزریق کرد.

نماینده ولی فقیه در کردستان خاطر نشان کرد: اگر کار و فعالیت دانشجویی و استادی است باید در زمینه درک مهدویت و معنویت آن به دانشجویان و اساتید سرایت کند و روی کارهای پژوهشی مربوط به فقه شوافع که متعلق به مناطق کردستان و جنوب کشور است کار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • رفع مشکل تامین خوراک شرکت روی بندرعباس در دستور کار قوه قضائیه